Cautare

3700 de rezultate pentru "filmilet declaratie alin cioara la fatu in emisiune" (3.52 secunde)
"Traian Basescu este tot mai singur si mai haituit, dar daca isi revine voi fi primul care da in el". Declaratia ii apartine jurnalistului Ion Cristoiu, prezent in emisiunea 100% a lui Robert Turcescu.
"Sunt trusturi cum ar fi Realitatea-Catavencu sau Antena 3 care, in mod netransparent, sunt hotarate sa influenteze decizia politica.
Sunt ziaristi care iau bani de la oameni politici. Sunt ziaristi care in campanii spun: 'Am o firma de publicitate, dam banii de publicitate la ziar, prin firma asta...'.
Confruntarea de sambata, de la Cluj, dintre Crin Antonescu si Traian Basescu a fost o reusita emisiune de satira si divertisment politic, spune Octavian Stireanu.
Directorul adjunct al agentiei de presa ITAR TASS, jurnalistul Mihail Gusman, l-a ironizat pe presedintele Traian Basescu, intr-o emisiune la Radio Ecoul Moscovei, facand referire la oraselul natal al acestuia din Dobrogea, la vinul Murfatlar, la mentalitatea sa de vaporean, la campania impotriva cainilor fara stapan, a demolarii chioscurilor, dar si la privirea presedintelui.
Presedintele PSD Victor Ponta a precizat duminica ca nu Fidel Castro si Che Guevara sunt modelele sale, ci Tony Blair si Jose Zapatero, replicandu-i democrat-liberalului Cristian Preda ca daca ar veni mai des la PDL ar avea suficiente lucruri de reformat ca sa nu se mai preocupe de PSD.
Premierul Emil Boc s-a plans miercuri ca purtatorului de cuvant al Guvernului nu i s-a permis sa faca precizari intr-o emisiune a Realitatii TV si a acuzat televiziunea respectiva de manipulare, el luandu-i apoi reporterului acestui post microfonul din mana, spre protestul celorlati ziaristi.
Octavian STIREANU publica pe Amos News un articol intitulat "Va trebui sa...", pe care il puteti citi in continuare. 'La doua dintre subiectele spovedaniei sale televizate dl Traian Basescu (care a pierdut alegerile pe teritoriul Romaniei) a avut un plus de apasare:
Marius NITU publica in Gandul articolul "Cum il ajuta Ceausescu pe Basescu", pe care il puteti citi in continuare. 'O intrebare de analist la moda:
La Discutia de Luni, o emisiune HotNews.ro - RFI, Viorel Hrebenciuc a spus despre suspendarea lui Traian Basescu: ... La Camera sunt vreo 30 de voturi care trebuie recuperate".
Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a apreciat intr-o emisiune televizata realizata dupa denominare ca 80-90 la suta din rotunjirile de preturi s-au dus in jos inca inainte de introducerea leului nou pe piata. ... „Ne uitam la stabilitatea preturilor.
In ultima perioada, tot mai multi craioveni sunt interesati sa investeasca in actiuni. Deocamdata nu se poate insa vorbi despre un profil al oltenilor dispusi sa-si plaseze economiile la Bursa, in proces fiind implicate persoane de toate varstele, din categorii sociale diferite.
Ieri s-a oficializat prima sedinta de tranzactionare la BVB a bondurilor (obligatiunilor) emise de Banca Mondiala (BM). ... In plus, BM va lansa in Romania alte emisiuni de obligatiuni in functie de cererea pietei, a mai spus oficialul bancii.
Peste 37.460 de persoane care au constituit depozite la CEC pentru achizitia de autoturisme vor primi, pana la finele anului, despagubiri in valoare totala de 759,8 milioane de lei, se arata intr-un comunicat al Ministerului Economiei si Finantelor.
Sa ne gandim la reteaua de alimentare cu apa si la drumurile judetene. ... Cheltuielile totale de investitii sunt estimate la 9,7 miliarde de euro.
Ministerul Finantelor a amanat stabilirea calendarului anual de emisiuni de titluri de stat pana la adoptarea legii bugetului de stat pe anul 2009, licitatiile urmand sa fie anuntate, temporar, prin prospecte de emisiune lunare.
Grila de programme a postului, lansat in 1985, cuprinde cele mai noi stiri - o performanta devenita marca a CNN International - informatii financiare, stiri sportive, stiri de ultima ora, analize si documentare.
Joi, 8 iulie, de la ora 21:00, din platoul TVR 1 este difuzata o emisiune speciala: ... Presedintele Traian Basescu raspunde intrebarilor adresate in direct de Ramona Avramescu.
Cu acest prilej, intr-un interviu acordat AGERPRES, el vorbeste de inceputurile sale in presa scrisa si televiziune, dar si despre presa de azi aflata intr-o stare de decimare totala. Puteti citi in continuare prima parte a interviului acordat AGERPRES. ... Aproape jumatate din viata ati trait in presa.
Mihaela Radulescu s-a nascut la Piatra Neamt, intr-o familie de tineri studenti, viitori profesori, care la varsta de 19-20 de ani aveau deja doi copii: ... In afara de scoala, pe Mihaela Radulescu o preocupa sportul.
google-analytics.com